25/03/2018

Tävling 2018

 Jahaja..

Jag skulle vänta med tävling. Enligt coach, landslagscoach och landslagskommitén borde jag vänta i alla fall två år med att tävla. (Troligen för att utvecklas och växa in i CBB och ha möjlighet att prestera internationellt). Så trots att jag var tävlings- och revanchsugen från dag ett efter Nordiska i höstas beslutade vi att köra Sweden Grand Prix 2019.

Men varje dag har tävlingslusten varit 110. Efter en del tjat på Coach Lundgren har vi nu beslutat att köra. Tyngre skickade in min licens i veckan.

Nya regler gällande Classic Bodybuilding gör att jag nu får väga 85 kg som mest (vägde in på 82 i höstas) så jag kommer inte vara störst. Jag kommer heller inte ha utvecklats särskilt mycket. Men lusten finns, och är motståndet det rätta kan jag nå mitt mål vilket är att bli svensk mästare. För att slå in mig internationellt behövs bl.a. ryggen utvecklas rejält.

Jag väljer dock att tävla pga:
1. Lust & motivation är på topp nu. Varför vänta?
2. Möjligheter och omständigheter är på topp, varför vänta?
Jag är ung, hungrig och är tvåa i Sverige och Norden. Jag pluggar, alltså inget fast jobb att ansvara över. Jag har heller ingen familj/barn att anpassa mig till. Min sambo stöttar mig till hundra.

Utmaning:
Tidigare har jag genom studier och eget företag kunnat styra tiderna själv, sovit mycket och tränat mycket. Nu däremot kommer jag ha praktik första till sista september (SM går sista september) vilket innebär jobb på skolan 07.00-17.00. Cardio vid 05.00 och träning vid 18.00. Det kan bli tufft.

Övrigt:
Jag och Semiran Dag (många medaljer och pokaler från diverse SM,- NM,- EM,- och VM,- äventyr) har sedan 2015 fantiserat om tanken att köra parposering. Vi bestämde alldeles nyss att köra i höst. Vi går för guld och EM biljett till

Spanien!
Dagsformen just nu och hela mars har varit 100 kg. Jag har inte gått ner något (snarare gått upp i vikt) trots att jag drog ned kalorierna till 3300 i början av mars och lade till 60 minuter morgonpromenader varje dag. Dock blir jag tightare och enligt Anders L reagerade jag likadant i början på förra dieten också – gick upp i vikt när vi började sänka intaget. Min kropp verkar svara bättre på lite mindre mat. Jag mår bra och känner mig nöjd med var min fysiska status är just nu
Tävlingssäsongen 2018 CC FITNESS PT
Säsongen har dragit igång med årets första tävling. Mina atleter som anlitar mig som coach och tävlar för Pro Gym BBK gjorde sina respektive debuter i Men´s Physique och det slutade med finalplats för bägge, fördelat på en 4e och en 5e plats. Det får man säga är godkänt ändå!
Jag har även hunnit med att gå en utbildning/kurs i ryck och stöt =D
Tyngre
Nocco
Gavelo
Barbells