12/07/2017

Sommarinlägg

Inledning:

Som vanligt lång tid mellan inläggen, har egentligen ingenting av vikt att nämna, vill mest bara skriva av mig lite. Inför sommaren 2016 var jag tom, utan mål, kände mig ensam, de flesta närmare bekantskaperna var försvunna eller förstörda i och med alla tävlingar och hård träning under de senaste åren. När jag inte längre hade ett tävlingsmål blev jag ”lost”, jag hade inget att skylla på den där lördagskvällen när jag satt ensam, jag kunde inte längre säga ”Jag har en tävling snart”. Under den föregående sommaren och hösten fann jag mig själv, reste runt på egen hand för att ge mig tid. Drog ned rejält på arbetet då jag arbetet väldigt hårt sedan 16 – års ålder och var nog på väg in i en ond cirkel och dålig hälsa.

Jag började plugga och fick således ett mål, att ta akademisk examen inom fyra år. Jag minskade jobbet och släppte min kåthet på pengar och saker som köps för pengar, jag har det jag behöver, och det jag verkligen vill ha kan jag jobba lite extra för tänker jag nu. Jag träffade Anders som coachar mig idag och jag fick ordning på att hålla en bra struktur även offseason. Jag bestämde mig för att aldrig mer får en diet påverka mitt sociala liv och nära vänner. Jag började umgås med nya människor, både inom träning och de som inte ens vet vad en hantel är. Människor man kan prata, argumentera och diskutera med. Jag skaffade mig en hund som gör att jag blir tvungen att ta hand om någon. Allt blev bättre. Jag är så glad för allt idag. Allt är liksom TOP! Dock tvingar jag mig själv att inte jobba, utan ta dagar helt off, vilket gör att jag blir rastlös och då passar det att skriva av sig här..

 

Aktuellt:

10 veckor kvar till invägning i Barcelona och Arnold Classic idag. Jag väger 88.7 kg, men känner personligen att jag inte är i fas. Men av att döma coach som jag har full tillit till, samt feedback från alla andra så ligger jag bra till. Följ min resa på Instagram @CalleBolund eller på min nya Facebooksida där jag uppdaterar specifikt med kost, träning, bilder och förhoppningsvis videos framöver. https://www.facebook.com/CalleBolundCBB/?fref=ts

 

 

Jag provade att göra en tömning och laddning (allt dokumenterat på Facebook) och landade på 86.5 kg på Tammerpokalen där jag även fick färg, olja och avslutade det hela med gästposering. Formen visade sig vara OK, men tror jag samlar vätska av laddningen. Så till hösten kommer jag och Anders försöka toppa formen så pass att jag bara tömmer lite vätska och annars i stort sett bara glider in med formen i fråga. Vikten blir inga problem (83.5 kg max). Alex Danielsson sitter nog på ett par bilder och video så jag hoppas få dem i sinom tid.

Jag måste säga att jag var sjukt glad över stödet under gästposeringen, all feedback och alla som kom fram till mig. Otroligt fint att uppleva. Samt stödet jag har på sociala medier, det betyder mycket.

 

 

Arbete/CC Fitness PT:

Tammerpokalen över där jag coachade Anders i CBB och Andreas i MP. Den sistnämnde slutade som bästa junior vilket var roligt och vårt samarbete fortsätter med sikte på Jr SM 2018. Det är otroligt roligt hur man klickar med vissa under den tiden man arbetar med varandra. Man bygger upp en relation och med Andreas blev det just så. Troligen en vän som kommer finnas där en bra tid framöver.

 

 

Om du vill anlita mig så, PT Pass börjar bli helt fullbokat och vill inte ta på mig för mycket eftersom skolan är högsta fokus när den drar igång igen i september.

Coaching, kostscheman och träningsscheman är enklare då jag jobbar genom datorn och telefonen, således är det bara att maila mig om du är intresserad. CCFINESSPT@GMAIL.COM

 

 

Övrigt:

Som sagt, livet leker, bra människor runt om, har blivit bjuden till Cypern vilket jag följde upp genom att fira midsommar hos mamma- och pappas sommarställe i Finland. God mat, festande, hård träning och jag har äntligen lyckats tagit mitt MC kort också vilket är superroligt. Blev bjuden av just ovan nämnda Andreas till hans stuga i skärgården där vi lekte med vattenskotrar, båtar, och allt sånt där roligt.

Nu närmast väntar en liten roadtrip till Stockholm, god mat (sista cheatday?) ev. en Smögenroadtrip och sedan bara gasa på sista 10 veckorna innan Arnold Classic och SM. Ska eventuellt kolla på en ny bil också. Jag hade min drömbil sommaren 2015, men sålde den i och med att jag köpte en ny lägenhet. Jag har en fin bil nu, men den är liksom ”tråkig”.. den är ny, miljövänlig, billig, och så vidare, men jag saknar min gamla så mycket..så jag skall i alla fall kika på den till helgen, om den inte blir såld innan.

 

Bildbomb:

Cypern:

 

Vänner: Jag har firat min födelsedag där alla kom och firade mig, så tacksam. Mycket mat på lördagarna ute i sommarvädret, samtal, giftermål, äventyr, motorcykel, med mera. Värt så mycket! Distans till tävling och träning är viktigt. Trots det är många timmar med vänner i gymmet.. men vafaaan.

 

 

Avslutningsvis min fina far (föräldrarna ligger mig närmast!) -jag fick ett par minuter att ge honom några ord efter poseringen på Tammerpokalen, om någon har en film/video på detta så skulle det betyda mycket att få det. Så kommer jag ge det till honom.

 

Tyngre
Nocco
Gavelo
Barbells