24/05/2017

Sommar, sommar, sommar!

Hej!

Jag har sista tentamen för detta skolår den 2:a juni. Vad gäller företaget kommer jag satsa fullt ut på det inklusive mina satsningar inför Arnold Classic och SM i höst. Således kör jag en kampanj: ”sommarpriser”. Se mer på www.ccfitnesspt.se/priser (Sommarpriser inom parentes gäller köp av tjänst mellan 1/6-17 – 31/8-17). Dessa gäller bland annat:

Kost- och träningsscheman

Personlig träning

Fettmätning

Onlinecoaching

Tävlingscoaching

 

Jag kommer börja ”dieten” inför höstens tävlingar i samband med att skolan är avklarad. Ni kommer kunna följa min resa på Instagram och följande Facebooksida som jag startar upp första helgen i juni: https://www.facebook.com/CalleBolundCBB/?ref=bookmarks.

Bland annat kommer jag skriva mitt aktuella kaloriintag, fördelning av macros, träningen, känslan, uppdatera med formbilder och vikter som även min coach kommer ta del av. Allt egentligen.

Eftersom jag älskar det jag gör och lever i stort sett fullt ut för detta just nu (med viss distans) tycker jag det är roligt att berätta ingående om resan och dess händelser. Jag gissar att den dagen jag blir ”vuxen” så kommer mer tid gå åt framtida familj, vänner, boende, med mera. Så nu kör jag 100 % på detta.

Kort om mina mål till hösten: Gällande Arnold Classic vill jag mest bara prova det, se hur jag står mig mot de bästa seniorerna och få erfarenhet samt en trevlig resa. Placering är oväsentlig. Veckan efter är det SM och jag siktar på topp 3 samt en plats till Nordiska Mästerskapen.

Här nedan kommer några blandade bilder på mig och mina klienter mellan 2016-2017:

Tyngre
Nocco
Gavelo
Barbells