06/01/2016

Nytt år,- välkommen 2016!

Hej!

Nytt år innebär att många vill ta tag i sina nyårslöften. Tänkte lite kort berätta om mina tjänster, priser och hur det går till, kort och gott.

PhotoGrid_1451472914833

1 PT-Pass á 60 min: 550,-/pass
10 PT-Pass á 60 min: 525,-/pass
20 PT-Pass á 60 min: 500,-/pass

Ett PT-Pass går till så att du kontaktar Mig via Mail, SMS eller Telefon. Vi bokar en tid för konsultation eller pass direkt. Innan Vi kör igång går vi igenom ett kontrakt, där får tar jag reda på ev. skador/känningar, mediciner, kost & träning i dagsläget, försäkringar, samt planering, mm.

Ett PT-Pass anpassar jag till individen. I min roll som tränare tar jag hänsyn till vem du är & vilka mål Du har. Jag kommer inte ”skrika” eller vara otrevlig mot någon. Men jag kommer pusha någon som är vältränad eller har en önskan om det, hårdare. De första passen går ofta till att förklara övningen i fråga, vanliga fel, skaderisker, variationer, mm. Se svagheter/styrkor, kroppshållning, mm.

Är du helt ny i gymmet kommer vi ta det lugnt till en början, så Du kommer in i det hela och känner en trygghet till mig och gymmet. Har du tävlingsplaner finns inga ursäkter, då är det allt eller inget.

Online Coach (min 3 mån) 1 750 kr/mån: I onlinecoaching utgår vi från ett tränings & kostschema anpassat till Dig, du har mitt nummer och tillgång att kontakta mig 24/7 för frågor och funderingar. Uppdateringar & ev. justeringar sker minst 1 gång i veckan.  En uppskattad tjänst!

Fettmätning: 150 kr: Du får först väga Dig, sedan mäter jag fettet genom att klämma ihop huden med en kalipermätare. Detta sker då utan tröja för att komma åt rätt punkter. Du får reda på: Fettprocent, Fettvikt & Fettfri vikt.
Kroppsmätning 300 kr: Samma som ovan beskrivet, men jag gör även en skelettmätning på knä & handled och du får dessutom ut ungefärlig vikt på skelett, organ & hjärta, muskelvikt & muskelprocent.

Kostschema Skräddarsytt efter dina mål 850 kr
Träningsschema Skräddarsytt efter dina mål 850 kr
Kost- & Träningsschema Skräddarsytt efter dina mål 1 500 kr
Vad gäller dessa 3 så är det rabatt vid köp av båda. Scheman anpassas efter Dig och Dina mål. Det framgår övningar, reps/set, mm. I kostschemat använder jag mig av det avancerade programmet ”DIETIST” via Pauluns för att räkna ut hur du äter och lever nu, om du saknar något ämne, om du har för mycket av något, sedan gör jag kostschemat med tider, måltider, mängd, dryck, mm.

Poseringsträning á 45 min 400 kr

Gymintroduktion Genomgång av maskiner i gymmet 300 kr

Uppdatering/Justering Kostschema/Träningsschema 450/schemaändring kr: Om man köper ett kost,- eller träningsschema och inte kör onlinecoaching, kan det komma att behövas en förändring eller justering i framtiden i och med att kroppen förändras, du kan öka/minska i vikt och kräver således mer/mindre mat. Samt att kroppen kan vänja sig vid en viss träningsform och då kan en förändring behövas för att fortsätta sin utveckling.

Tävlingscoach (min 6 mån) Tävlingscoach för dig ska tävla 1 500 kr/mån: Kost & Träningsschema, kontinuerlig uppföljning, träffar, backstage coach, tömning/laddningschema, sponsring & team samt uppföljning/hur man skall gå tillväga efter tävling. Nytt för i år är att jag kommer erbjuda ett ”Elite Team” och ett ”Nybörjar Team”.

Svensk Klassisk Massage (30 min) rygg/nackmassage 300 kr: Avslappnande, lugn & mjuk massage. Kan hjälpa mot stress och huvudverk.
Medicinsk Massageterapi (60 min) Massage för Nacke/Rygg 600 kr: Hårdare massage, tar ut knutor, kramper, muskelspänningar, mm.

Föreläsning Föreläsning om kost, träning & livsstil Kontakta för offert
Gruppträning Cirkel/Grupp/Ute/Gym/Fys Kontakta för offert
Företagsträning Cirkel/Grupp/Ute/Gym/Fys Kontakta för offert

PhotoGrid_1451406330699

Alla priser är inkl. moms, med möjlighet att dela upp betalningen räntefritt
Köpta PT-Pass skall bokas inom 30 dagar för att gälla, om inget annat avtalas vid köpetillfället
Hur betalar jag?
Faktura. Du kan välja att dela upp betalningen räntefritt. Kolla om du har rätt till friskvårdsbidrag.

Har du total tystnadsplikt?
Ja! Jag postar ibland bilder & texter på vissa av mina klienter efter deras egna godkännanden.

Krävs något speciellt från min sida för att träna med dig?
Inte mer än träningsskor och vattenflaska.

Hur går det till om jag vill ha ett kost/träningsschema?
Maila mig, så får du ett frågeformulär från mig som du svarar utförligt på. Skicka gärna med bilder på dagsformen, vilket underlättar mitt arbete.

Hur går en fettmätning till?
Jag gör en kalipermätning på 4 punkter på din kropp (ett verktyg klämmer ihop din hud) sedan får du veta din fettprocent.

Hur går en kroppskontroll till?
Som ovan, dessutom mäts skelettet med hjälp av en skelettmätare vilket då ger fettprocent, muskelprocent, fettvikt, muskelvikt, skelettvikt & övrig vikt (organ, hjärta, mm).

Vart tränar vi?
Star Gym’s lokaler (mottagning på Köpmangatan 14). Jag kan erbjuda mina klienter rabatterade priser på medlemskap. Star Gym har 6 st anläggningar bara i Sundsvall/Timrå. Vi finns även i Östersund, Bräcke, Härnösand, mm.

 

Hur fungerar försäkringen?
Du har en klientförsäkring via Trygg Hansa automatiskt då du tränar med CC Fitness, vilket ger ersättning för skador på kropp och kläder vid skada.

Måste jag vara medlem eller betala inträde på gymmet?
Nej, inte när du tränar med mig/via CC Fitness.

Kan jag köpa presentkort eller tjänster till en vän?
Ja, säljer presentkort på samtliga tjänster samt valfritt belopp. En uppskattad present!

Hur bokar jag en tid med dig?
Du börjar med att kontakta mig, enklast via mail. Så bokar vi en tid för en konsultation (200,- som i det fall du köper en tjänst, dras de 200,- av på köpt tjänst) och går igenom paket, priser, vad som kan passa just dig, osv.

Vilka tider jobbar du?
Jag svarar alltid inom 48 timmar på mail om jag inte har semester eller några speciella ärenden. Jag anpassar mina tider till mina klienter.

 

Alla kunder på CC Fitness handlar till rabatterat pris vad gäller träningskläder och kosttillskott via www.nordisktkosttillskott.com eller i fysisk butik på Köpmangatan 14, Sundsvall. Alla som bokar PT – Pass får drycken NOCCO i valfri smak.

PhotoGrid_1450611947168

Tyngre
Nocco
Gavelo
Barbells