Online PT

Välkommen till Online PT

Du som anlitat mig som Online PT kan för en mindre engångskostnad köpa ett livslångt medlemskap här, vilket ger dig tillgång till:

Kalori – här ges möjlighet att räkna kalorier och variera ditt kostschema.

Övningsbank – alla övningar, utförande, variationer med mera för din styrketräning (Instruktionsvideor kommer under mars 2018 spelas in och skall därpå laddas upp).

Receptbank/Inköpslista – de vanligaste recepten, råvarorna, hur de skall tillagas och kan kombineras samt ett snittpris/kilo i den svenska handeln på samtliga livsmedel.

I övningsbanken kommer ni finna alla grund,- och basövningar samt variationer till dessa. Genom beskrivningar och videor på grundutföranden kommer jag som din Online PT ge dig kunskap i utförande, tanke och förståelse. Är du osäker på en övning i schemat är det bara att kolla i övningsbanken!

I receptbanken kommer matlistor med priser finnas, alla de vanligaste recepten till era kostscheman som jag samlat på mig under de senaste fyra åren. Samt övriga små tips och knep. Bara för att det står ”100 g kyckling, 50 g ris och 100 g grönsaker” på schemat, innebär inte det att det ska vara torrt och tråkigt.

Till sist kommer ni ha möjlighet att lära er mer om kalorier, fördelning och kost överlag genom att klicka på den sista sidan ”Kalori”.

Tänk er att det står ”200 g potatis” på ert schema. Men dagen till ära vill ni ha något annat. Då finns många andra fullgoda kolhydratskällor att byta till. Men alla räknas olika sett till vikt, mängd och innehåll. Därför har du möjligheten själv att här byta till t.ex. ris men utan att riskera att du får i dig för mycket eller för lite”.

Jag vill arbeta med mina klienter med en långsiktig plan. Inget ”quick fix”. En sund och balanserad kost med uppnåbara,- realistiska,- men även drömmål. För att bibehålla en sund och balanserad livsstil fungerar det inte för alla att vara 100 % styrd. Detta ger just dig möjligheten att både styra själv, utvecklas och ändå ha ett bollplank och PT genom mig.

Lite kort om mig personligen. Jag har alltid varit intresserad av kost och träning. Alltid varit vältränad. Men när jag började med kroppsbyggning 2012 ”deffade” jag alltid x antal veckor inför en tävling. Oftast med en coach. Men de perioder jag inte tävlade släppte jag bara allt, gick upp 20-25 kg – utan att för den sakens skull bli ”fet”, men tillräckligt för att idag inse att det inte var hälsosamt. Nästkommande deff blev dessutom extra jobbig.

Sedan sommaren 2016 anlitar jag själv en coach. Inte för att min kunskap är dålig. Men för att jag inte har den självdistans och tålamod att ”coacha” mig själv. Detta har givit mig nya kunskaper, utvecklad fysik och psyke samt framförallt minskad stress då någon annan ”sköter mig och mitt”.

Tillsammans når vi dina mål!

 

Redan kund?

Logga in
Tyngre
Nocco
Gavelo
Barbells