10/03/2016

Första kvartalet av 2016 har redan gått…

Tiden går snabbt. Sjukt snabbt. Den liksom bara flyger fram.

 

Jag är i vanlig ordning inte jätteaktiv på ”bloggen”. Men tänkte här bara köra en liten catch up för de som är intresserad.

 

Till att börja med jobbar jag sjukt mycket. Intresset på att anlita en PT här i Norrland verkar bli större & större. Många är nyfiken på det,- för ett par år sedan sammanfattade jag här i bloggen hur det går till steg för steg för att anlita mig som PT. Läs gärna den. Jag skall även skriva om detta när tid finns.

 

Dieten rullar på och jag har nu 3 veckor kvar till första tävlingen för i år, Battle Of Scandinavia i Alingsås där jag kommer tävla som senior i Classic Bodybuilding. Detta kör jag mest bara för att ”känna” på, komma in i poseringen, färg, känsla, mm. Jag kommer inte komma in ”toppad”.

Därpå, om 5 veckor från nu väntar Sweden Grand Prix som är kval till EM i maj, i Spanien. Jag kommer även här tävla som Senior, men hoppas imponera på domarna och få en biljett till Juniorklassen i Spanien. Men det är tufft!

Känner personligen att jag ligger efter både i vikt och form. Finns inget direkt att skylla på. Det bara är så. Men mycket som spelar in dock. Pappa har nu för 1 vecka sedan opererats 3e gången för cancer. Jag har nyligen sålt min bostadsrätt och köpt en ny som är inflytt om 6 veckor. (Haha, jag ska bo hos föräldrarna under sista dietveckorna inkl 2 st tömningar). Jag har bytt bil, gjort några fotningar, mm. Så mycket både positivt och negativt. En blandning av livet helt enkelt. Samt då mycket jobb. Så detta har väl skapat en del stress inom mig. Jag hoppas allt rullar på sista veckorna nu. Längtar verkligen till scenen. Och dieten har inte känts särskilt jobbig förrän nu de sista veckorn.

 

Här nedan kommer jag spama med bilder från de senaste veckorna.

2016-02-27 15.15.20

Jag och min älskade, fina mamma!

 

2016-03-06 00.06.38

Nya bilen,- Peugeot 407 coupe. Känns väldigt tråkigt att byta bort min RCZ som var min drömbil, men detta gav mig möjligheten att köpa en lägenhet som är perfekt just nu. Dessutom är denna en riktig glidare, stor motor, skinnklädsel, navigator, mm. Mycket fin. Men jag ska ha en RCZ snart igen!

14991509

Nya lägenheten! En liten – men perfekt. Genomgående nyrenoverad med sjukt låg hyra vilket ger mig de förutsättningar jag vill ha efter detta år – resa, plugga, flytta, vad som. Men jag har ändå ett boende här.

Jag kommer måla om väggarna i rummet till vit, lägga vitt klickgolv, ha en vit säng, vita hyllor, vitt playstation, TV & högtalare. TV´n kommer hänga på väggen med det svartvita pianot under tillsammans med en svart soffa.

Kök och hall kommer fortsätta vara EK.

Dessutom har jag en egen uteplats, som föreningen kommer bygga direkt dörr till i höst.

Inflytt 28/4. KUL! Jag är stolt över mig själv. Fick även såld min nu i förrgår, så jag flyttar till mina snälla föräldrar några veckor. Första gången jag flyttar ”hem” sedan jag var 16…haha spännande.

14991513 14991514 14991516

Trots den lilla ytan är planlösningen perfekt för mig personligen. Både diskmaskin, samt uttag och plats för tvättmaskin. LYX.

14991519 20160227_190255

Här med fina lilla Enya, syrrans Dotter. Så fin så man får ont i ögonen. I helgen väntas kalas för brorsans lilleman, Victor. Då får jag träffa alla goingar. Dock på tom mage – Coach säger ”inga fler ätdagar”…

20160304_145312-1

Från förra veckans bilbyte…

DSC_6836

Förra veckans (en av) bild från fotningen.

PhotoGrid_1453531880654

Hittade en bild i telefonen. Till vänster EM (2a) till höger VM (6a) – tänk om jag hade varit i toppform på VM….

Screenshot_2016-03-05-15-34-17-1

Från GYMMET STHLM förra helgen tillsammans med min team-mate Marcus Grönroos som tävlar i Mens Physique.

Snapchat-5812490488505539459 Snapchat-6962026468330457402 Snapchat-8842899651163710805

 

Här bilder på vänner och nöje och min fina pappa.

Pappa är min största motivation denna säsong. Trots cancer, ålder, och mycket annat som spökar, har han tillsammans med mamma, syrran och Enya, bokat tåg och hotell T/R MALMÖ!!!! hur långt som helst här ifrån, bara för att kolla på mig. Så vare sig jag kommer först eller sist, kommer jag göra mitt bästa för dem och särskilt pappa. Och middagen på kvällen, längtar så mycket. VI, familjen Bolund! <3

Tyngre
Nocco
Gavelo
Barbells