18/05/2018

Allt har en början och ett slut, dags att ta farväl!

Som nybliven 20-åring startade jag en enskild firma med inriktning träning, massage & kost. Namnet blev CC Fitness PT och året var 2013.

Jag satt upp två personliga mål:
1. Genom fakturering nå en specifik summa.
2. Lära mig driva & sköta ett företag och allt vad det innebär.

Allt började med att pappa som är ekonom och mamma som är jurist hjälpte mig och berättade allt man skall tänka på. De har hjälpt mig med allt som har med papper, skatteverk, fakturering och sådana saker att göra. Jag fick starta allt i ett kontorsutrymme i deras lokal. Tack!

Vidare vill jag rikta ett stort tack till Lars Berglund som lät mig först och främst köra igång på hans gym och vidare lät mig hyra in mig i ett eget ”PT-rum” på Iron Works Sundsvall. Det var även genom densamma som min karriär inom fitness & kroppsbyggning tog sitt startskott och det var mitt första team att tävla för.

Därefter gick jag vidare och provade mina vingar hos Stefan Rahm och Star Gym där han även lät mig bli gymansvarig över anläggningarna i Timrå. Jag fick mycket hjälp av Stefan & Micke (Jansson) vilket jag är väldigt tacksam för och det är fina vänner idag!

Efter några intensiva år med heltid i företaget (vilket jag inte trodde var möjligt när jag startade, i preliminärdeklarationen vid start höftade jag på intäckter om 500,-/månaden) blev jag lite slut och trött. Jag sa ifrån mig ansvaret om gymanläggningarna och minskade mitt eget arbete. Jag sökte en distans till min egen träning & arbete och påbörjade en utbildning på Mittuniversitet.

Vidare tog livet ytterligare vändningar och Stockholm kom att bli min nya hemstad där jag började arbeta på Pro Gym vilket jag även hade tänkt arbeta med klienter hos. Men det suget kom liksom aldrig riktigt.

Med 5 år av företagande, alla mål uppnådda, oändligt många fler kunskaper, resor, vänner och kontakter jag fått och fina utbildningar jag genomfört – känner jag mig mätt och är redo att ta mig an andra utmaningar i livet.

CC Fitness PT kommer fr.o.m.  juni månad 2018 skrivas som vilande. Jag kanske får ett sug att starta igen om 6 månader, 5 år eller kanske startar något helt annat. Jag tar det som det kommer! Nu närmast ligger fokus på höstens tävlingar, de två åren av undiversitetsstudier som är kvar och annat spännande.

Min hemsida kommer ligga upplåst i o m att jag har allt samlat där, blogg, bilder, texter och minnen/erfarenheter som jag inte vill släppa. Jag lär skriva några blogginlägg ibland, när min hjärna håller på kokar över.

Till sist, och det absolut största TACKET till er som trott på mig, pushat mig, rekommenderat mig, kommit till mig, anlitat mig och på så sätt gjort allting möjligt. Det hade ju helt enkelt inte fungerat utan er. Jag har ALLA klienter sparade med alla era material på hårddisk och om någon behöver uppgifter, gamla scheman, mätningar eller annat – så finns det lagrat!

Med Vänlig Hälsning
Calle Bolund
Lic. PT
Dip. Massör
Dip. Kostrådgivare
WWW.CCFITNESSPT.SE
Tyngre
Nocco
Gavelo
Barbells