01/01/2017

2017

Hej och gott nytt år!

 

Lite info gällande 2017:

 

Personlig träning: Jag kommer börja ta mig an ca 3 pass i veckan fr.o.m. 14/1-17. Först till kvarn. Maila eller sms´a mig för bokning.

Onlinecoaching á 3 månader: Tar in 2 st fr.o.m idag, först till kvarn. Maila eller sms´a mig för bokning.

Kost,- och träningsscheman: Kommer börja igen att köra kontinuerligt, maila eller sms´a mig för mer info.

Kroppsanalyser: för er i Sundsvall med omnejd drop in eller bokning, maila eller sms´a mig för bokning.

För er som ska tävla 2017: Inför 2017 har jag sollat, jag har bara valt att ta mig an de jag verkligen tror och hoppas på (nu eller för framtiden) De med potential och eller en sjuk kämpaglöd. Jag har en MP på Alströmer & en BB på Tammerpokalen samt en MP på SM. Eventuellt en BiF och BF under våren beroende på vad dem känner, samt eventuellt en BF till Luciapokalen. Så vill du tävla, skicka mig ett mail med bilder och info så gör jag en bedömning om jag vill vara med på din resa. Gällande team ser det i dagsläget inte ut som att jag kan erbjuda något, men kan hjälpa dig att hitta ett passande tävlingsteam (vilket krävs för att tävla i Sverige inom SKKF).

Massage: I o m att jag inte känner något intresse för det längre har jag valt att ta bort dessa tjänster och hänvisar vidare till Palmaris Sundsvall. Vill ni gärna ha min hjälp med massage gäller hemsidans priser.

Jag kommer även 2017 i samarbete med Star Gym hålla till i deras lokaler där du som kund tränar gratis under våra pass. Jag har valt att gå ur Svenska PT förbundet vilket innebär att man gör ett anatomiskt prov för varje år, för att förnya licensen. Detta har inte tid funnits för och det är anledningen. I o m att du tränar med mig har du även möjlighet att få div. rabatter på bl.a. Gavelo´s klädsortiment samt en hel del smakprover och samples från Nocco, Barebells och Tyngre.

Alla priser & tjänster för 2017 finns på www.ccfitnesspt.se/priser

Mitt nummer är 070 657 05 29

Min mailadress är ccfitnesspt@gmail.com

 

Gott nytt år önskar jag och min vapendragare Bosse Bolund.

img_20161231_203310_496-1

 

Tyngre
Nocco
Gavelo
Barbells